M-am hotarat si eu sa pun blocant pe puntea fata de TV-u...
Deci, din ce am vazut blocant exista doar pe caneluri marunte si multe, chiar si pe puntile de 32x cu punte de tv exista planetare cu flansa de prindere cu 6 suruburi si caneluri mici care sunt foarte rare! eu cand am luat masina avea punte normala, cu planetare cu 6 gauri si caneluri mici si mari, pentru blocant am cumparat planetare cu caneluri mici si prindere in 6.
Deci, pentru puntea fata nu ramane decat ori de modificat o planetara (pentru ca celalalt pinion satelit poate fi de oricare, si cu caneluri mici si cu caneluri mari...) ori de modificat pinionul satelit pe care actioneaza pinionul de blocare. Aici intervin problemele... planetara cu caneluri mari e mai groasa, deci in primul rand nu o sa intre prin pinionul de cuplare, dar cred ca se poate lua din pinionul satelit in asa fel incat sa intre fara ca el sa mai fie si incarcat cu material. Maine sau poimaine voi face rost de o planetara cu caneluri mari si un diferential blocabil pentru a face experimente si masuratori, va tin la curent