Si acum incepem cu a doua zi de teraseu in care isi mai face aparitia si prietenul nostru @gabila (club4X4) cu Jeep Cherokee si cu a lui familie asa ca hotaram sa mutam tabara ; dupa ce adunam tot plecam pe traseul ce ducea spre Lacul Vulturilor cu intrare din Crasna

asa ca am intrat pe forestier si la intrarea pe panta abrupta hotarasc sa o iau eu inainte asa ca ii dau gaz si din cauza sleului sapat de apa am pus masina pe malul de pamnant

dar fara troliu pe ea ca de'' hotarasam in ultima zi sa nu il mai montez , daca tot nu va fi nici o masina cu troliu (

greseala ce nu va mai fi repetata

) , am zis ca nu ne vom aventura

dar cand ai limbrici si te maninca te bagi si fara troliu dar dupa citeva manevre in care am rupt si o planetara spate am hotaat ca am nevoie de ajutor mai ales ca eram 4x2 a venit @tatarosu(club4x4) cu mitu'' si am tas ARO cu o sufa prin scipete pentru a o deplasa de mal apoi am demontat planetara am scoso am montat capacul la loc si am luato la drum inapoi 4x2 la tabara lui @subaro pentru a inlocui planetara si a ne pregati pentru o noua zi de trasee