Eu sunt unul dintre cei care au facut traseele de la Standard ;vor fi in ambele zile de concurs cite un traseu pentru fiecare zi adica vineri si simbata ; duminica trialul ;sa stiti ca merita traseele sunt presarate cu peisaje de vis ;ar fi indicat sa aveti lanturi ca de daca da o ninsoare vor fi unele portiuni unde veti avea nevoie de ele ; alte detali le veti afla cind veti ajunge la concurs VA ASTEPTAM CU DRAG ....totusi urmariti si topicul de pe CLUB 4X4......
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
cabestan
Post subject: Re: Covasna Trophy 2009
Posted: Fri Sep 18, 2009 7:35 am
Desigur ca urmarim si Club4x4.
Eu am fost una din persoanele care la MMOF a mers la Zoli si a "cerut" Standard... si stiu ca au mai fost... asta mai ales din cauza Standardului de la MMOF care a fost deosebit de frumos ca piesaje, si o plimbare in padure pe forestiere cu navigatie pe harta si CPuri... adica una peste alta super frumos.
@cabestan ce ai hotarit poti veni la COVASNA TROPHY !!!!!!! ; EU ; ZOLI si ceilalti membri te asteptam ;dar daca nu se poate sa vi nu va fi nici o suparare fiecare le stie pe ale lui ,dar iti multumim de propunerea de a introduce Categoria STANDARD in concurs am facut si OPENul ;din OPEN puteti vedea o parte pe ,,youtube (ARO CLUB 4X4 BRASOV )''
cabestan
Posted: Fri Nov 13, 2009 2:46 am
Se pare ca voi veni, insa nu la Standard, ci la Asistenta Mai multe detalii in zilele ce urmeaza...
cabestan
Posted: Fri Nov 13, 2009 11:39 pm
Asistenta Medicala impreuna cu Fundatia EMA ca sofer pe masina de interventii pe traseu, dotata cu chestii medicale la care nu ma pricep si medic (Ema).
Cel mai probabil voi veni cu unul dintre cele doua 243uri ale mele, pentru a-l suplini pe Gogu cat timp acesta este in sala de operatii cu probleme la turbina.
Din cite sa discutat la sedinta noastra veti fi patru persoane la asistenta medicala asa ca va asteptam si sper sa nu aveti de lucru ; dar daca momentan ai ceva nelamuriri va stau la dispozitie
Neam gindit ca de anul viitor sa incercam a impulsiona si studenti din domeni similare gen ;auto ; medical ; ecologie ,etc in a participa in regim de voluntariat la anumite proiecte
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum