Atunci sa astept si eu boschetele. Daca nu vine inseamna ca nu am completat bine. Oricum ma gandeam sa plantam visini pe un deal ceva, ca visinul salbatic se prinde foarte repede.
_________________ 1998 ARO 243 3.2 UTB 2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v 1984 Mercedes-Benz W123 300D Kombi 1994 Yamaha Virago XV 535 1999 Yamaha XT 600 1960 IJ Festival
gabi
Post subject: Re: Click a Tree - Plantare de copaci, de la UE.
Ce mai fac boscheti vostri de maces ca nu sa mai auzit nimic de ei ; or avea ceva frunze halucinogene si aveti traba multa ;vad ca la voi sau mutat si cei cu stirile horor
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
RUDY
Ea spune-ti ce se mai aude de aceasta actiune ? Eu nu cred ca am completat bine ca nu am primit nimik.
_________________ Clubul de turism " welt-tourneer " va invita sa veniti cu noi si sa va alaturati ca membri. Pentru detalii click aici: viewtopic.php?f=27&t=411
gabi
Ceva fructe gasesc pe la voi ca vine toamna si am inceput sa ma pregatesc pentru iarna spal borcane reglez capace sa nu traga aer fals ; sau numai frunze pentru ceaiuri ; cum stati cu productia
cabestan
Posted: Wed Aug 18, 2010 10:36 pm
Din pacate copacii de la UE este vejteji asa ca productia este zero.
Tre sa ne descurcam cu copacei autohtoni...
gabi
Asa ca pina gasim ceva de import culegem pruna noastra si facem ......nu gem ci palinca ; apropo am primit o sticluta cu licuarea copilariei ,,SAMAHONCA sau cu i se spune '' si mi-am adus aminte de copilaria petrecuta pe malul Prutului
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum