Toata stima si respectul... dar chiar trebuiau sa puna balamale de usa de sura ? Si clante de usa de dormitor ? Pai daca iei un hop cu portiera deschisa a plecat de tot... In rest, pare lucrare calumea.... dar.... detaliile lasa nitel de dorit....
Arata bine cred ca sau descurcat destul de bine pentru un prototip ; usile sunt din profil de aluminiu care se folosesc la termopane cunosc profilele ; dar la inbinari au fost sudate pentru rezistenta ; in general arata bine dar sa nu fim circotasi au muncit destul ; curiozitatea mea este cit rezista in traseu de OFF-ROAD inca o data bravo lor pentru reusita
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
cab_512
Post subject: Re: 4x4 din Bulgaria
Posted: Sun Dec 06, 2009 10:13 am
Joined: Fri Oct 16, 2009 7:14 pm Posts: 446 Location: Chisinau, Republica Moldova
Sasiul precis ca rezista ca e de la rusi restul...
_________________ Toate mustele zboara numai ca nu toate fac miere!
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
nelutzu
Post subject: Re: 4x4 din Bulgaria
Posted: Wed Feb 03, 2010 1:19 am
Joined: Sat Dec 05, 2009 12:03 am Posts: 113 Location: Resita
acum am vazut interesant, dar si mie mi se pare dubioasa caroseria, prea patrata ..... in rest e ok, sa muncit mult si cu pasiune la ea...
_________________ Un ARO nu este numai o masina, este si o stare de spirit. Proprietarul unui ARO este mobil, independent si pragmatic.....Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune: "Vom gasi un drum sau vom crea unul!" ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum