|
It is currently Fri May 09, 2025 11:17 pm
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
Author |
Message |
Plastec
|
Post subject: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Mon Aug 23, 2010 9:17 pm |
Joined: Mon May 31, 2010 10:11 pm Posts: 305 Location: Bucuresti
|
Asa cum sugereaza titlul, propun infiintarea sectiei "Divizia Off Road Team ARO" care sa aiba ca scop participarea la concursuri si/sau suport tehnic colegilor care deja au vechime in concursurile Off Road
_________________ Am ARO, am cu ce...
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Mon Aug 23, 2010 11:29 pm |
|
Pai intrun fel inca din denumire este deja premiza ca Offroad Team ARO sa insemne inclusiv participarea la concursuri, competitii, cupe, prietenesti si intalniri cu tematica offroad.
Dupa parerea noastra, acolo se face diferenta, astfel incat in masura in care putem, cu cel mai mare drag vom participa peste tot pe unde e posibil.
Cred ca prima participare a noastra a fost in 2007 la Offroad Spring Fest, apoi MMOF 2008, si fiecare ce a mai reusit intre timp.
Vor mai fi, desigur. Deci, sa fie intr-un ceas bun, colegu. Ia si fa cotetu ala, ca ai premize.
|
|
|
|
 |
Plastec
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Tue Aug 24, 2010 9:03 am |
|
Da tinere, stiu ca participati, dar eu prin "Divizie" as vrea sa facem: 1) o baza de date tehnice in care sa avem detalii despre "Cat sa taiem din sasiu" "Ce cutie, diferential, planetara...etc e mai bun in off road" "Ce motor e bun in off road" "Ce piese sunt compatibile cu ARO, de la alte aratanii" 2) de exemplu eu as vrea sa particip la competitii off road, dar ca asistenta tehnica 3) sa aranjez Zmeul pt off road ca sa-l am pt asistenta
Cam asta ...
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Tue Aug 24, 2010 10:16 am |
|
Discutiile tehnice au un spatiu dedicat destul de mare, si cu mare drag putem scrie acolo cu precadere ce si cum.
Spre exemplu, il putem invita pe Rudy sa ne povesteasca pe sectiunile tehnice modificarile sale (ex, la sasiu - modificari sasiu pt offroad), etc.
|
|
|
|
 |
Plastec
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Tue Aug 24, 2010 10:33 am |
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Tue Aug 24, 2010 10:37 am |
|
Nus deloc contra ta dimpotriva, spui foarte bine ce spui. Ce incerc io sa spun e ca aceste sentimente care te incearca, sunt intrun fel de fapt incluse de facto in toata ideea asta de gasca de aroisti porci de teren...
Ce putem face este Divizia Competitii care sa sustina si sa incurajeze participarea la competitii, cupe, si intalniri organizate, unde "se vede".
Ca de iesit in teren, si de discutat aspecte tehnice, era by default subinteles ca da.
Inteleg bine acum?
P.S. Si io vreau sami fac cotetz de asistenta tehnica.
|
|
|
|
 |
gabi
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Fri Dec 17, 2010 11:29 pm |
Joined: Wed Sep 16, 2009 7:59 pm Posts: 882 Location: brasov
|
Apropo @cabestan ma iei copilot in masina de asistenta ma ofer voluntar daca ai un loc ; pentru o parte din competitiile din anul 2011 ,,  dar nu asistenta pentru masina de asisternta  ''  glumeam daca este nevoie sti ca nu dau inapoi indiferent de ora si de subiect 
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
|
|
|
|
 |
Plastec
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Wed Dec 22, 2010 1:45 pm |
|
Si ca sa nu mai zica lumea ca stam degeaba ... Impreuna cu Vstef am facut un mic plan : - am gasit 2 locatii unde putem oricand baga cotetzele sa lucram, singura problema ar fi calea de acces - am gasit inca 2 voluntari, nu-i nominalizez deocamdata - am intocmit o lista cu necesarul de scule si alte agregate folositoare - o sa "ne dam" licenta asambland 240ul lui DXX
to be continued ...
|
|
|
|
 |
gabi
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Sun Dec 26, 2010 11:32 pm |
Joined: Wed Sep 16, 2009 7:59 pm Posts: 882 Location: brasov
|
Secretosi mai sunteti ; ceva detali....  ... ca mine poimiine se topeste zapada si incepe sezonul de noroi
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
|
|
|
|
 |
amb13
|
Post subject: Re: Propunere "Divizia Off Road" Posted: Thu Dec 30, 2010 12:41 pm |
Joined: Sat Oct 31, 2009 9:52 am Posts: 148 Location: Petrila . jud Hunedoara
|
Si unde va fi locatia ,in Bucuresti sau Iasi? sa stiu ce cazane vor avea de " suferit",de pe urma voastra.Ar fi mare lucru sa faceti un service dedicat pentru Aro , nu cred ca ati duce lipsa de clienti. Asta voi incerca si eu sa fac anul acesta impreuna cu Doinel, sa ne extindem putin, sa ne facem o rampa acoperita sau un elevator si sa mai luam ceva scule, cu toate ca de la fiecare masina restaurata si vinduta ne-am luat cite ceva maruntisuri.Primul lucru va fi cred izolarea temeinica a garajului si dotarea acestuia cu o sursa de incalzire mai seriaosa, ca soba de o avem acum in dotare nu prea face fata, si acum cu gerul asta pierd timp si...bani .
_________________ Decit sa moara trei, mai bine unul!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|