Numele meu este Dan Talmaciu, sunt proaspat inginer mecanic si masterand la Facultatea de Mecanica din Iasi. Sunt pasionat de masini clasice si de marca ARO. Posesor al unui Aro M461 din '68 in stare perfecta de functionare si original. In restul timpului sunt voluntar european, blogger iesean si impreuna cu cativa colegi de la Facultatea de Mecanica sub supravegherea domnului profesor Adrian Sachelarie, realizam un proiect indraznet de materializarea la scara de 1:1 a unui nou design la nivel de caroserie pentru un ARO 244.
Eu sunt posesor de Aro M461 din 1968, in perfecta stare de functionare, original, cu motor pe benzina de 2512 cmc. Ma cam ucide la consum insa nu ma plang de el. Nu m-a lasat niciodata, indiferent ca eram in padure, pe munte sau in apa!
Sper sa impartim idei si pareri si sa gasesc un sprijin de informare mai aprofundata atunci cand vom intampina dificultati la materializarea proiectului nostru.
_________________ "Onoarea mea se numeste fidelitate" H. Himmler
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum