aro hunter...masinuta mea mi-am aduso din america sa plimbat saracuta jumatate de america dupa mine am primito cadou de ziua mea era aruncata de noua avea zapada in ea de juma de metru am motor de ford ranger ..doua bujii pe piston injectie benzina..2,3L cutie rom 4 trepte..fraier am fost ca nu am pus cutie de ford..merge f bine..am catalizator si cu noxele nu am probleme .....
Picture 256.jpg [ 85.88 KiB | Viewed 5634 times ]
Attachments:
Picture 103.jpg [ 66.95 KiB | Viewed 5634 times ]
Picture 255.jpg [ 102.12 KiB | Viewed 5634 times ]
Frumos ARO sa te duca fara probleme pe unde vrei am si eu o nelamurire ai spus ca ai c.v. in 4 trepte RO , dar maneta reductorului o ai pe parte soferului de ce ; mai ai si alte modificari pe ea
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
datorita baii de ulei grupul fata a fost mutat pe partea soferului iar cutia de viteze si reductorul au fost modificate de uzina sa se brodeasca cu grupul fata..intre mot si cutie am o flansa adaptoare ...cv are priza foarte lunga iar rulmentul de presiune al ambreiajului este tot de ford..am mai avut si pompa de ambreiaj tot de ford dar am schimbato cu una de aro..servofrina cu pompa cu tot sunt tot de ford am bec faruri de jeep prinse cu niste flanse speciale facute de uzina..iar sub bord am o unitate imensa pt caldura si aer conditionat am schimbat uleiul din grupuri,cv,reductor cu ulei pt lant folosit la drujbele pt taiat lemne si am diminuat aproape total zgomotul rulmentilor si uruitul grupurilor si rezervorul are gura de umplere pe partea soferului sonda litrometrica este pusa invers de uzina dar atinge in contravalurile din rezervor si nu a functionat niciodata...
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum