maidanezu' se afla iar pe masa de operatie cu ceva nasparii si ceva faine.
partile bune - montat bullbar, numar, proiectoare, repozitionat proiectoarele de sus pentru lateral, montat proiector pentru spate, cumparat si urmeaza sa montez flexibili de frana de spate de papuc care sunt superlungi (merci ama!!),demontat grupul de pe masina, moment cand au inceput si problemele...
DSCF1780 (2).JPG [ 1014.55 KiB | Viewed 5124 times ]
DSCF1781 (2).JPG [ 1.06 MiB | Viewed 5124 times ]
DSCF1781 (2).JPG [ 1.06 MiB | Viewed 5124 times ]
desfac homocineticele, trag planetarele afara, scot cardanu', suruburile grupului, scot grupul... il pun pe masa, si cand vad niste bucatele de metal pe rulemnt,, hmmmmmmm, stiam eu ca planetara lunga de cand am pus-o avea o canelura din aia rupta, si cam semanau

, asa ca ma bag sub masina si cand colo, planetara era jumate fara caneluri, jumate cu caneluri si totusi pe masina mergea 4x4 perfect

ce punte e asta?! noroc ca am luat planetare de rezerva, acum trebuie sa caut iar una lunga, sa nu raman fara rezerve
ma apuc dupa sa desfac etrieru' pe stanga, ca doar trebuia sa schimb planetara, am vazut eu ca nu prea mai tinea frana cum imi placea mie... dar am zis ca poate sunt prea pretentios, dar de unde, din cauza ca am modificat etrierul sa se potriveasca pe flanse (am ras din prinderea pe flansa) nu mai poate sa culiseze, si astfel apasa doar cu o placutza pe disc ?!?!?!?!

incepe sa mi se ia de tot de ele...
urmeaza sa caut o masca fata, ca deja imi e rusine cu ruginitura asta
am desfacut si blocantu', fooarte interesanta constructia...