Multumesc multumesc

normal ca nici interiorul nu a scapat cu una cu doua... in afara de modificarea caroseriei in sine.... pozitia banchetei am izolat cu pasla si aluband mare parte a cabinei, tapitat cu mocheta neagra toata "duba", montat o aeroterma suplimentara de caldura sub scaunul de la sofer, priza 220v

, ceas presiune turbo...
Intre timp... i-am reparat buba maidanezului provocata de trunchiul de copac scos din pamant

, am indreptat barile de directie... mai ramane doar de indreptat carcasa grupului la urmatoarea scoatere a grupului din punte.... + facuta o ramforsare

, reglat directia, acum pot lua maxim stanga-dreapta fara sa atinga la flexari maxime nimic, facut toate aerisitoarele sa mearga, 2 erau blocate, deci azi voi putea face aerisirea si in sfarsit voi avea si frane, pus grovere la toata puntea, gresat, taiat ce mai era pe sasiu de la puntea veche, aranjat compartimentul motor (fire, vase, cabluri, prostii...) facut pozitii + semnale sa mearga...
In continuare, va trebui sa fac opritoare pentru puntea fata... sa nu se mai opreasca foile in sasiu

, modificate opritoarele de la puntea spate, din cauza cerceilor stau prea sus acum si risc sa rup foile cand o sa mai car cate ceva... sa modific prinderea amortizoarelor pe punte, nu imi da voie sa o mai cobor deloc asa... si e nevoie
DSCF1465.JPG [ 1.12 MiB | Viewed 4597 times ]
DSCF1472.JPG [ 1.13 MiB | Viewed 4597 times ]
Mai e de lucru... dar merge, se invarte...

un aroyota frankesnteinizat acum