Dupa cum unii dintre voi bine stiti am devenit membru cu ciuvei gratie unor circumstante favorabile. Asa ca intr-o tenta mai siropoasa un pup mare pentru BICU!! aka tudop
Am asteptat o perioada de timp de la intrarea in posesie a ciuveiului pentru ca am considerat ca ar fi normal ca mai intai sa fie relativ functional pentru a ma prezenta "oficial". In aceasta ordine de idei tin sa multumesc membrului Ama care a contribuit la readucerea la viata a autovehicolului.
Ciuveiul in dotare se intituleaza Spartana - detalii tehnice nu posed - dar deh! la ce bun forumul?
Ar fi ceva totusi: faptul ca are tractiune 4x2 - o specificatie cat se poate de feminina - in nuanta: femeile si 4x4 = gasca si margelele de sticla si impozit acceptabil pentru conditia umana numita: student...
Mentionez faptul ca nu posed permis de conducere - dar viitorul e plin de surprize - ieri o curte goala - azi plin de aroaie!!!
Incepe iar tabara de mecanica (pauvre pauvre tudop) - din nefericire un "mentor" s-a pierdut pe drum...Atasez niste poze cu starea initiala. Sa speram ca in cativa ani va arata demn de numele Offroad Team ARO!

))
P.S. Pentru alte personaje o sa il intitulez Papadie.