Pai n-am zis nici o clipa ca uleiu GM nu e bun, doar ca nu-i stiu eu hramul.
Problema aici insa nu pleaca de la ulei, ci de la motor. Ca nu punem caruta inaintea cailor. Hai sa vedem ce cai avem - adica D127.
Calu' asta din pacate nu mananca jaratec, paie marinate in sos de apa cu zahar sau icre negre. Asta manaca paie uscate, dar sa fie musai groase ca are strungareata mare.
Asa ca tu poti sa incerci, dar daca scoti bani din portofel sa cumperi ulei si nu il primesti cadou de undeva, cumpara ceva ce-i place calului. E un motor foarte vechi conceptual, anii 60' si facut in Romania cu utilaje vechi si foarte precise, la nivel de 'microni'. Nu are nici cea mai mica legatura cu Opel Insignia (care e de altfel o masina reusita). E diferenta de la cer la pamant.
E buna ideea asta, domle, vreau sa-i dau ce-i mai bun, dar nu stie motoru asta ce inseamna lucruri bune

Eu am incercat destule, si cel mai bine si cel mai bine merge pe mineral 15-40. Texaco e cel mai bun din tot ce am pus vreodata, si am facut cred ca vreo 10 schimburi de ulei la Brasoave.
Tot foarte bun a fost si Prista Oil, si chiar Lubrifinul a fost decent, dar Texaco Havoline i-a mers la suflet. La urmatoru' schimb io dintrasta o sa-i pun.