Se merita pus turbo! Dar nu trebuie uitat faptul ca montarea unei turbine nu e ceva simplu si ca sa mai dea si randament trebuiesc facute mai multe modificari si inbunatatiri cum ar fi cele mai putin costisitoare:
- modificarea evacuarii( lustruirea si largirea canalelor din chiuloasa..+ evacuare mai larga cu tobe cat mai putin restrictive si cu coturi cat mai putine)
- modificarea admisiei ( lustruirea canalelor si largirea lor + intercooler marisor ..)
- montarea unei pompe de injectie dedicata turbo cum are dn-ul ama.. etc.
Astazi am mai adaugat o imbunatatire(zic eu) masinutei mele si asta consta intr-un amortizor pe directie

M-am decis sa il montez pentru ca mersul pe zapada mare era foarte obositor chiar daca am un joc foarte mic in directie(insesizabil sa zic asa 1 grad..) dar cand mergeam mai pe margine si prindea roata zapada mai multa imi fura volanul si ma chinuiam sa o redresez... Si cand ii mai vedeam si pe altii cu gipane straine cum treceau pe langa mine prin zapada lejer ma cam ofticam
Amortizorul este un model de la o dacie cred si este demontabil, fapt care mi-a permis sa il demontez si sa il umplu cu ulei ca sa poata functiona in pozitia orizontala.. zis si facut.. Am facut o tura de proba cu masina si acum sunt de parere ca o masina de teren are mare nevoie de asa modificare in cazul in care fabrica nu a rezolvat problema asta cumva