|
It is currently Thu May 15, 2025 1:42 am
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
Author |
Message |
nelutzu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Fri Jan 22, 2010 2:42 am |
Joined: Sat Dec 05, 2009 12:03 am Posts: 113 Location: Resita
|
_________________ Un ARO nu este numai o masina, este si o stare de spirit. Proprietarul unui ARO este mobil, independent si pragmatic.....Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune: "Vom gasi un drum sau vom crea unul!" ...
|
|
|
|
 |
myronutu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Fri Jan 22, 2010 10:31 am |
Joined: Wed Nov 11, 2009 8:15 pm Posts: 295 Location: cluj-napoca
|
nelutule frumos lucrat pana aici. gabi ma intereseaza pe me schitza aia ca sa o fac si pe al meu ca e praf tot
|
|
|
|
 |
myronutu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Fri Jan 22, 2010 6:33 pm |
Joined: Wed Nov 11, 2009 8:15 pm Posts: 295 Location: cluj-napoca
|
da ca sa nu dea ceva creanga,dar eu nu o sal mai folosesc in teren adica padure,sa imi bat joc de el,numa vreu sal am sa functioneze tot
|
|
|
|
 |
nelutzu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Fri Jan 22, 2010 9:28 pm |
|
_________________ Un ARO nu este numai o masina, este si o stare de spirit. Proprietarul unui ARO este mobil, independent si pragmatic.....Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune: "Vom gasi un drum sau vom crea unul!" ...
|
|
|
|
 |
nelutzu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Fri Jan 22, 2010 11:06 pm |
|
Astazi am inceput cu pregatirea capacului de plastic al Cutiei de Viteze, -spalat, -confectionat si lipit pasla pt atenuarea zgomotului,
-confectionat si lipit garnitura din burete la partea de inbinare,
-vopsit si apoi montat pe masina.....
Apoi am montat un alt volan (Dacia Solenza)
Am dus masina la Spalatorie Auto si am spalat bine motorul, lonjeroanele, podul masini si tot ce era patat de ulei si praf pe sub masina.. nu sa curatat complet dar dupa RAR mai o sa urmeze o etapa de curatire, apoi vopsit si antifonat pe dedesupt.....
dupa ce am spalat la interiorul motorului am observat si crapaturi in tabla de la aripile interioare, trebuiesc sudate neaparat ....
Masina a fost dusa si la Vulcanizare, s-au montat cauciucurile noi....
|
|
|
|
 |
nelutzu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Fri Jan 22, 2010 11:14 pm |
|
.... ce e curios e ca, directia e surprinzator mai usoara cu noile roti, sa fie fiindca sant o idee mai inguste ca cele vechi?, dar la greutate sant de 2 ori mai grele
|
|
|
|
 |
tudop
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Sat Jan 23, 2010 10:49 am |
|
E normal cu directia, pe asfalt ai suprafata de contact al cauciucului mai mica, deoarece crampoanele sunt rare, deci mai putin cauciuc se atinge de asfalt. Partea mai nasoala e ca pe strada ai aderenta mult mai scazuta cu "simecsii", nu mai zic pe asfalt ud, e cam trist  trebuie condus preventiv. In alta ordine de idei, imi place ce ati facut, poate o sa am ocazia sa ne intilnim sa vad "live" agregatul 
_________________ Ciuveie: ARO244, Daewoo Tico
|
|
|
|
 |
nelutzu
|
Post subject: Re: ARO 246- BOAro / Resita Posted: Sat Jan 23, 2010 9:18 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|