Post subject: 6 Iulie 2008 - Gasca Iasi cu Biclele pe Bahlui
Posted: Tue Sep 15, 2009 3:26 pm
Pentru a lasa cazanele sa se odihneasca, gasca Iasi a facut o plimbare pe Bahlui cu biclele... Din pacate nu am prea multe poze, rog colegii sa ma completeze
Cum vedeti o balta hop in ea chiar daca nu aveti 4x4 apropo cum ati iesit ati folosit TROLIU sau la SUFA cu OCHETI de spalat cred ca ati intrat cu totul in spalatorie BRAVOOOOO !!!!!!!!
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
cabestan
Post subject: Re: 6 Iulie 2008 - Gasca Iasi cu Biclele pe Bahlui
Posted: Tue Sep 22, 2009 9:53 am
Am avut si "pagube".... cel putin eu... eram intr-o balta cu noroi, s-a afundat putin bicicleta, m-am oprit, pedalam in continuare, desi stateam pe loc... asa ca eram in picioare, pedaland, roata spate se invartea, dar stateam pe loc... cand am tras o pedala mai sanatoasa, s-a indoit cadrul in spate, la schimbatorului de pinioane si prinderea rotii spate...
gabi
Asta sa iti fie invatatura de minte data viitoare sa cuplezi 4x4 binenteles daca ai in dotare ; daca nu apucate de modificari doar ne place sa gasim soluti su sa inventam cite ceva mai ales cind este vorba de ,,FIER'' indiferent de care este
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
cabestan
Posted: Tue Sep 22, 2009 11:29 pm
Prefer ARO
gabi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum