|
It is currently Thu May 15, 2025 8:03 am
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
Author |
Message |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Jul 28, 2010 8:04 am |
|
Hmm stai ca i-am dat si eu cu recalculare si se pare ca s-ar putea sa ai dreptateeeee.... nu-mi place 41/11, is niste grupuri urate. Las ca se rezoooolva. Oricum vreau sa le desfac sa masor jocul, sa schimb uleiul, etc.
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 08, 2010 1:06 pm |
|
Ce-am mai facut (numarelucru)
* Astept cu interes uleiul de la colegul tomitza (killeru) de pe club4x4. E pe vine, si pentru motor (se impune necesitatea schimbarii) cat si pentru grupuri (desi am inteles ca nu e nevoie, de la maurizio) * Incercam sa rezolvam si cu actele si numerele * Am procurat alte doua bacterii mai bune, una mai mare una mai micuta, pentru moment asta e * Pus motorina * Aerisit partial instalatia si etansat ca se pare ca mai curgea printr-un loc.
Mai pun poze in curand sa admirati frumusetea.
|
|
|
|
 |
tudop
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 08, 2010 2:50 pm |
|
Vezi ca nu e prea pont sa ai baterii diferite puse in paralel, sistemul e gandit pt baterii identice, cu acelasi grad de uzura, etc. blabla samd 
_________________ Ciuveie: ARO244, Daewoo Tico
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 08, 2010 3:04 pm |
|
Aici vroeam si io sa intreb, care-i smenu? Adica am una de vro 75 si una de vro 62... e diferenta si fizica de marime intre ele, cat si de capacitate... Ca grad de uzura creca-s tot pe acolo, dar difera ca capacitate...
Ce se poate intampla? Dupa mintea mea... nu mare lucru, ca ar trebui sa fie ca atunci cand pui clesti... dar io nu prea ma pricep, deci va rog sa ma edificati.
Oricum nu imi permit sa investesc in baterii pentru moment, deci o vreme (probabil o buna vreme) o sa merg in sistemul asta.
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 08, 2010 5:02 pm |
|
gaganu a zis ca cica nu are nici o importanta si e tot aia si merge fara probleme.... LE: Dupa o discutie cu colegul nostru gabi, am ajuns la aceeasi concluzie ca nu-l intereseaza pe el ce e pus cat timp e pus in paralel, e tot aia. Adica e bine. In virtutea faptului ca baietii au o vechime si o experienta, o sa stau linistit 
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Fri Sep 10, 2010 4:43 pm |
|
Carabusu' traieste! Am facut o tura prin jurul garajului lui Didone, aseara, si functioneaza, mai mult sau mai putin  Abia astept sa rezolv aspectele legale si sa-l mai bibilesc ca sa fie daily driver!
|
|
|
|
 |
Klez
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 15, 2010 7:26 pm |
|
Bai, da arata bine "Le Cotetzen" E cam autobuz, da la drum asfaltat cum iti place tie, merge Cand ajunge in iasi sa-i faci o proba ? Incape un Samurai in bena ?
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Thu Sep 16, 2010 8:48 am |
|
A primit o vopsea neagra pe bara fata si una pe bara spate, via didone (Multumiri)
iar azi urmeaza o noua sesiune de bibileli pe electrica, penca ne ajteapta RARu.
O sa revin cu poze.
LE: @Klez, intradevar e autobuz si lung, si pt asfalt si dintrastea, expeditii alea alea. Pentru offroad, cotetzul viitor.
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Fri Sep 17, 2010 8:07 am |
|
|
|
|
 |
Plastec
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Fri Sep 17, 2010 3:27 pm |
Joined: Mon May 31, 2010 10:11 pm Posts: 305 Location: Bucuresti
|
sa-ti traiasca "monstu" asta cu 4 roti
_________________ Am ARO, am cu ce...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|