|
It is currently Fri May 09, 2025 9:47 pm
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
Author |
Message |
nicusor84
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Tue Mar 06, 2012 2:16 am |
|
nwervi de otel iti doresc si RABDARE NEMARGINITA hai sa ai spor , imi place volanu:) e maxim
|
|
|
|
 |
Cristian IONITA
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Tue Mar 06, 2012 11:21 pm |
|
pe la ce ora era? .... cam liber traficul ....
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed Mar 07, 2012 7:51 am |
|
Duminica pe la amiaza... Volanul e foarte bun, e modul in care directia mai si merge (oarecum)... Totusi e prea mare, asa ca imi cam bag picioarele in el (la propriu, cam lovesc un pic, dar ne descurcam) Deci cam asta-i... Zilele astea din pacate mega bizi nam mai reusit sa fac aproape nimic... Om vedea cum ajung Vineri - probabil enorm de tarziu, in functie de cata mecanica tre sa fac pe drum 
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed Mar 14, 2012 9:22 am |
|
Ieri am reusit sa schimb cardanul fatza, care avea un joc imens in culisanta, si deloc in cruci.
Cand spun imens, ma refer efectiv imens, culisanta era cam ca melesteu' in ceaunu cu mamaliga.
Cu ocazia asta am strans putin si flansa de la grupu fata, si am montat si baita la ambreiaj, ca nu era, ca sa-l protejeze de rele.
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Thu Mar 15, 2012 9:16 am |
|
Astazi am schimbat alternatorul, dupa calculele mele acum ar trebui sa am si incarcare.
Am strans putin si cablul de acceleratie, dupa aceleasi calcule de ale mele, nu faceam destula cursa necesara pe parghiutza, cat sa-i dau destula blana in contextul potrivit.
Dupa doua calde, vine si una rece - bercuirea de la conducta de ambreiaj, la intrarea in pompa, plange, dar o s-o consolez eu astazi. Urmeaza sondele, si apoi incercam o tura de cartier, de oras, de padure si in cele din urma de Brasov.
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Fri Mar 16, 2012 7:37 am |
|
Din seria - Nici o masa fara peste = Nici o zi fara mecanica, aseara am reusit sa:
Mantzocaresc Ambreiaul sa nu mai piarda, insa stupoare stupoare, picura usor si prin spate pe la garnitura care este NOO (Deci poate ca nu e corpu pompei perfect), si prin fatza pe la conducta unde am refacut bercuirea, si am constatat ca nici filetu din capu' pompei nu mai e ce era. Momentan e toate la locu lor, si nu curge, dar pe fatza mea cu litere de-o schioapa scrie "alta pompa" in viitoru apropiat.
Fac un sistem foarte avansat de prindere, suport si intarire radiator, nu prea statea cum mi-ar fi placut. E chiar mai usor si mai ciudat decat ma asteptap - niste bara filetata, prinsa de niste urechi pe caroserie, si pe urechile de la radiator, cu bucse de cauciuc. Asta e prinderea... Originala. La mine lipsea, ca atare se mai misca el de colo colo putin.
Azi cred ca-l fac o tura de proba daca totu merge bine.
|
|
|
|
 |
tudop
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Fri Mar 16, 2012 10:53 am |
|
Vezi colegu' daca faci mangealâcuri ce patesti  Si garnitura NOO de care pus? Ochi De Tigru ? 
_________________ Ciuveie: ARO244, Daewoo Tico
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Fri Mar 16, 2012 10:59 am |
|
Evident de Baia Mare, ca deh... O sa inventez o adaptare, ca asa nu se mai poate. Nu e bine domle, ce e mangialacu asta odios. Sa vezi ce frumos o sa stee pompa de ambreaj de cobra pe TV... o minunatie. 
|
|
|
|
 |
tudop
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Fri Mar 16, 2012 11:11 am |
|
Vezi ca era un coleg pe aro4x4 care zicea ceva de pompa de Kia Retona, era 95lei pompa, si se putea adapta la Aro, nush la tine cat de usor merge. Daca iei de la cobra sa pui si cilindrul (sa fie imperecheate frumos)
_________________ Ciuveie: ARO244, Daewoo Tico
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Fri Mar 16, 2012 7:00 pm |
|
Deci cum s-ar spune - am rezolvat una, au picat doua. Incarcarea merge, deci e bine, avem curent. Ambreiaju oarecum... "tzine".... dar tot curge si prin fatza si prin spate cate-un pic pic pic.... Insa s-a rupt cureaua de alternator pe care no montasem corespunzator la orele 12:30 noaptea cu frontala, asa ca trebuie alta, mai lunga cu 10 cm. Ma duc dupa alta, si revin. Sambata dimineata odiseea spatiala Televizorul, continua la Fabrica.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|