De vreo 2 sau 3 sapt am inceput lucrul din nou

De data asta mai hotaratiti, cu mai multa implicare si alte asemenea.
Deci avem asa: un sasiu complet de Aro 24 cu motor Pejo de pe care au fost barbierite bratele si tot ce mai tinea de puntea fata.
Puntea de tv a fost dotata cu flanse pt etriere prin metoda sudarii direct de fuzete cu electroji de inox, si dupa ceva chinuri din cauza de butuci de IMS putin diferiti (unul de altul, cotele la care se asezau rulmentii), a fost complet ansamblata cu etrierii si discurile ventilate de Aro, posibil sa fie ok
S-a trecut la realizarea unei grinzi demontabile care sa sustina "unilink-ul" pt puntea fata si cutia de viteze in acelasi timp, dupa aia bratele (oistea) care tine puntea cu unicul punct de sustinere pe centru.
Abia azi am reusit sa fac si panhardul, si din cauza ca m-am grabit sa trec la actiune, s-ar parea ca o sa fie foarte greu de dat jos, sper macar sa reziste mai mult
Ideea de baza acum este Economie Maxima, & Reciclare maxima : axul si bucsile de la unilink sunt facute din axul bratului superior si cele 2 bucsi aferente, putin modificate. Capetele panhardului sunt reciclate de la bratul inferior cu bucsile lor... puse pe un ax facut dintrun surub f. mare care s-a potrivit la cote.