Salutari,
Acum ca m-am prezentat pe mine, voi prezenta si al meu tractor rutier.
E vorba de un 324 cu echipare Toyota... A fost pe la o firma din 2000, dupa la un maistru la politie si acum la mine.
Ce pot spune, cand l-am luat arata cam rau... acum arata si mai rau
De cand l-am luat, i-am adus cateva imbunatatiri si reparatii precum:
Intors jante si montat cauciucuri MT Sahara Insa Turbo
Schimbat bucsi punte fata cu cele de poliamida sau ceva de genul, capete de bara, vopsit elemente suspensie cu antifon
Montat radiator de Brasov
Reparat pompa injectie (schimbat cap hidraulic + revizie generala, lucru care a schimbat semnificativ masina, cand am luat-o abia abia se tara pe drum, iar in teren fara reductor nu se misca, acum rupe grupuri

)
Schimbat termostat, bujii incandescente, filtre
Uleiuri motul de care mi-a parut rau ca am bagat in grupuri... pentru ca pana acum am rupt 3 grupuri pe spate, unul pe fata si 4 planetare fata
Montat bord cross lander, din pacate fara aeroterma, pentru ca nu am gasit si unde am gasit cereau 400 lei pe ea ?!?!?!?!
Montat bull-bar, proiectile ceata
Ceasuri de bord de ren 21, care nu merg momentan, pentru ca mi s-a rupt cablu vitezometrului, iar turometrul am incercat la infinit sa-l fac, dar refuza sa mearga...
Vopsit in negru
Schimbat cam tot ce se putea in materie de frane (etriere cu unele sh, pe care le-am reconditionat cu garnituri noi, pompa frana Ford cu diametru mai mare, conducte, furtune, cilindrii spate, repartitor spate), si tot nu franeaza cum vreau eu... se blocheaza spatele si fata absolut deloc, indiferent ca e nisip sau asfalt... ce-i pot face?
Montat bara spate cu scarita
etc...
Pentru viitor, as avea cateva planuri si totodata ceva nevoie de ajutor din partea voastra.
In primul rand, vreau sa renunt la puntea fata de Aro, care, ma scuzati daca supar pe cineva dar e un gunoi / c*c** / ...... cu jocuri permanente, impercisa, nefiabila, subreda. Am facut geometria de cand am luat-o de peste 7 ori, planetarele de 4 ori, grupul o data, etc... si vreau sa trec la puntea de TV cu grup pe dreapta, cu rulmenti in loc de acei pivoti, cu cateva foi de arc, ca sa flexeze bine.
Acum, cine ma poate ajuta cu o punte? Am gasit eu cu chiu cu vai pe la Cluj, dar omu' e...descurcaret, si cere pe transa in jur de 1000 de lei, ceea ce mi se pare absurd..
In afara de asta, as mai avea ceva nevoie de un tinichigiu bun si serios, sa-mi astupe si mie gaurile din minunata mea cabina a la Flinstones
In rest... sa mai punem si poze, ca am palavragit destul. Astept sugestiile si parerile voastre.