|
It is currently Fri May 09, 2025 8:27 pm
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
Author |
Message |
lilith
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed May 02, 2012 1:42 pm |
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed May 02, 2012 5:37 pm |
|
Mai bine zis, Salvati copacii, stricati TVul!
A fost, s-a dus, si va mai fi... Un lucru ciclic, cumva din ciclul clasic si definitoriu pentru TV - bicicletele Tohan - mergi o zi, repari un an.
O contabilitate scurta, si multe multumiri voluntarilor la aceasta umanitara!
- Razvan Sos, de Miercuri seara pana Miercuri dupa masa, care de altfel a si muncit cel mai mult - Tudop si Diana, de Vineri noapte pana Marti noapte, care de altfel au muncit foarte mult - Subsemnatul, mai mult sau mai putin, care de altfel a muncit cel mai putin.
S-au reusit urmatoarele activitati de schimbare de piese de pe Donator pe Teodora, cat si activitatile mecanice si vopsitoricesti:
- Grup spate - Punte fatza complet, cu tot cu foi, si bucsi noi - Cilindri, saboti fata, furtune flexibile, conducte din spatele talerilor si tamburi - Cutie de viteze cu reductor - Flansa cutie de viteze - Placa de presiune, disc ambreiaj, rulment - Timonerie cutie viteze si timonerie reductor - Baie de ulei, pompa ulei, capace culbutori - Membrana pompa vacuum - Pompa ambreiaj (originala model nou TV), conducta si racord flexibil TV. - Rezervoare lichide si furtune pentru pompe (ambreiaj si pompa frana) - Suport si sistem pedalier - Caseta directie si bara directie - Suport baterii - Schimbat Ulei motor - curatat si vopsit pasaje roti (toate 4) - curatat si vopsit cupola
Sper ca mi-am amintit tot. Mai sunt mici detalii si lucruri de facut, precum: - semeringuri cutie viteze (flanse carda) - rulment cutie viteze (flansa spate) - Aerisit frane si ambreiaj - Schimb uleiuri in grupuri si cutie viteze - Placa de peste maneta de frana de mana / reductor - Montat cardane fata / spate - Reglat frana de mana / frane spate
Sper sa le rezolv cat de curand, in weekendul asta probabil pt ca pana atunci mai prestez la pian sa produc bani.
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed May 02, 2012 5:42 pm |
|
Si cireasa de pe tort, angajata de la fabrica de paine, vopsind cupola
(Nota - ipostaza de "fabrica de paine" ii apartine, ii ofer copyright pe sintagma)
Attachments: |

2012-05-01 19.36.54.jpg [ 1.51 MiB | Viewed 4457 times ]
|
|
|
|
|
 |
lilith
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed May 02, 2012 5:50 pm |
|
Dar cu toate astea (adica varsat conserva cu vopsea) am reusit sa duc operatiunea pana la final...speed painting session  Mi-am facut si manichiura cu aceasta ocazie...v-am salvat si onoarea Oricum problema majora nu a fost prafu, putoarea, jegu, haosul, vopseaua de pe maini.... si altele ci caldura infernala! Adica in traducere libera daca mai vrei sa iti vopsesc vreun coltz de ciuvei sa cauti umbra!!! P.S. la voi in sat se numeste muncitoare la apaca  )) cel putin asa auzisem eu in tinerete ca ar veni echivalentul sintagmei
|
|
|
|
 |
subARO
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Mon Aug 06, 2012 9:39 pm |
Joined: Wed Mar 02, 2011 3:00 am Posts: 255 Location: Brasov, Romania
|
dupa o lunga pauza, a Teodorei nu a mea  am mai reusit sa fac cateceva la dansa, precum ambreaj functional 100% (si sper sa ramana asa  ) si frane de iti scoate ochii din orbite, urmeaza schimbat motor cel mai probabil in weekend si tablarie, apoi revizie punte fata care curge si schimbat arcuri ca sta masina in nas. mai sunt si alte multe detalii dar revin cu ele cand o sa ma ocup de ele! P.S. chiar bicicleta tohan, mergi deloc repari un an!!! 
_________________ ARO 244 2.7TD SUBARU XT 1.8T 4WD ARO 243 2.7D
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Tue Aug 07, 2012 1:48 pm |
|
Esteeeeeee SOS on the val!
Incerc sa ajung si io cat de mult si cat de curand...
|
|
|
|
 |
gabi
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Wed Aug 08, 2012 11:22 pm |
Joined: Wed Sep 16, 2009 7:59 pm Posts: 882 Location: brasov
|
Anuntati vizita sa ne vedem la ,,SOS Teodora''
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
|
|
|
|
 |
subARO
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Thu Aug 09, 2012 8:28 am |
Joined: Wed Mar 02, 2011 3:00 am Posts: 255 Location: Brasov, Romania
|
weekendu' asta se anunta ploi deci cred ca se amana treaba...
_________________ ARO 244 2.7TD SUBARU XT 1.8T 4WD ARO 243 2.7D
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: ROCAR TVD 15F Posted: Sun Aug 12, 2012 10:13 pm |
|
Se efectueaza vizita de lucru pentru zilele Luni, Marti, Miercuri, de saptamana asta.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|