Am terminat montajul Webasto pe ARO

si am ajuns la concluzia ca merita toti bani dezavantaje nu sunt in rest numa benefici incepind cu faptul ca astept iarna sa il testez la -30*C ; dar pina atunci am inceput sa il testez vara, am fost la pescuit si nu va spun cum este sa intri la ora 4 cind afara sunt 10*C dupa o ploaie zdrvana si in masina sa fie foarte cald

dupa un timp de functionare de 30 minute ; ce sa o tot lungesc este SUPER asa ca sa continui unde ramasesem
Am sa va prezint cum l-am montat si unde dar si citeva dintre schitele electrice ; totusi trebuie tinut cont ce model va achizitionati si de pe ce masina ca sar putea sa aveti o SURPRIZA sa nu functioneze din cauza parti electronoce ,,CRIERUL'' care poate sa functioneze doar cu un impuls dat de Calculatorul de Clima asa ca incercati sa-l gasiti undeva unde sa il puteti schimba in cazul in care nu va functiona sau sa va faca proba inainte de al plati a doua mica problema este instalatia electrica destul de complicata in comparatie cu cele de la EBERSPACHER care au totul incorporat in el

dar tinind cont ca il gasiti pe cel bun si va apucati de montaj va voi da una din idei unde l-am montat eu pe ARO