|
It is currently Thu May 15, 2025 7:49 am
|
View unanswered posts | View active topics
 |
|
 |
|
Author |
Message |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Sun Sep 19, 2010 9:57 am |
|
S-a continuat revizia la partea electrica, si putem declara victoriosi biruinta asupra triplelor de olsit.
Multumiri colegului iwa, posesor de olsit, cu care am facut triplele, ca avea aparat de masura si ne-o ajutat. Altminteri impreuna cu tehnica speciala cabestanica am dat roade, asa ca merg toate beacurile de pe spate (atunci cand trebuie)
Multumiri si lui Vio turcu, de la care am primit derogare sa canibalizam o Dacie, pentru senzoru ala de la pedala de frana, carele se dovedise (cu aparatu de masura a lu iwa) defectus pe AROi.
Am vopsit si masca fata, si oglinzile (de altfel foarte elegante) pentru un scor mai bun la capitolul "impresie artistica" la RAR.
O poza noua, mai pe lumina. Urmeaza acum si semnalizari fata, si sa intervin si la evacuare in limita posibilitatilor.
Attachments: |

18092010347.jpg [ 260.34 KiB | Viewed 4559 times ]
|
|
|
|
|
 |
RUDY
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Sun Sep 19, 2010 10:39 am |
Joined: Wed Sep 09, 2009 12:36 pm Posts: 335 Location: IASI
|
Arata fain cotezu  da inca n ai ajuns cu ea la RAR? Rulota aia ti ar prinde bine pt Africa... Ai grija sa nu vii din Africa cu okiu de pisica spart 
|
|
|
|
 |
myronutu
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Sun Sep 19, 2010 5:52 pm |
Joined: Wed Nov 11, 2009 8:15 pm Posts: 295 Location: cluj-napoca
|
o se ma tot lucreaza cate ceva la agregat,arata promitator,punei semnalizari de G pe aripi.spori la treaba in continuare 
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Mon Sep 20, 2010 2:38 pm |
|
Masina se afla la RAR acum, unde toata lumea rade copios si pot spune ca le-am inseninat ziua. Nu de alta, dar dincolo de alte mici detalii rezolvabile, s-a ajuns la concluzia ca pe banda, pe canal in timp ce trecea pe acolo i-a cam cazut toba. 
|
|
|
|
 |
myronutu
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Mon Sep 20, 2010 4:10 pm |
|
lasa nui bai ca leo desfundat urechile la aia sa mai auda si ei de aro nu numa de straineze  su pote la enervat careva de la rar si aro-uu a inceput sa urle la el 
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Mon Sep 20, 2010 4:44 pm |
|
Nu so suparat ca radeau toti cu pofta si hohote, de radeam si io cu ei prin telefon, s-o adunat instant toti inginerii langa masina si unu face "Tractor domle, fix tractor"
|
|
|
|
 |
gabi
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Mon Sep 20, 2010 7:39 pm |
Joined: Wed Sep 16, 2009 7:59 pm Posts: 882 Location: brasov
|
_________________ OFFROAD CLUB ARO ARO 244 AUTOUTILITARA ; 320 ....
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 22, 2010 8:37 am |
|
Prin concursul colegilor Plastec, Zmeu si Axxel Rose, s-au procurat cu titlu imprumutativ unele piese care este necesare pentru parcurgerea cu succes a traseului de pe banda de ITP la RAR.
Astfel incat, multumim pentru:
- bara fata originala si frumoasa, cu semnalizari si pozitii de ARO (fara de care nu e bine) de la Zmeu - Set complet cauciucuri Montana Gladiator in stare foarte buna de la Axxel Rose
Multumiri speciale lui fratele meu GPScu, pentru a fi alergat pe la magazine de piese de ARO, dat comanda, mers la RAR, dus masina la un service langa RAR, si multe altele, fara de care eu eram la birou, si masina inca era la garaj la didone.
Astazi se strang si toate actele, si piesele necesare care mai sunt si poate reusim sapatamana asta sa facem revenirea la RAR.
Va tin la curent.
|
|
|
|
 |
myronutu
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 22, 2010 12:40 pm |
|
dar cu bara ai nu au vrut sa te treaca sau nu ai pus poziti si semnalizare in ea. eu cu a mea nu am avut probleme? succes,asteptam rezultatu 
|
|
|
|
 |
cabestan
|
Post subject: Re: noul model de ARO GLK Posted: Wed Sep 22, 2010 12:59 pm |
|
Nu aveam pozitie si semanlizare, si era cam complicat de modificat, plus ca vreau sa o modific un pic mai complex, si atunci am recurs la solutia asta rapida.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|